Support i hemmet


Businessman_Robot-40

Behöver ni hjälp med er iPhone eller iPad, så kan jag hjälpa er direkt i hemmet.

Jag kan hjälpa dig att få ordning på din eller familjens enheter. Allt från att komma igång med din nya enhet, flytt från din gamla iPhone/iPad till en ny, reda ut problem som kan uppstå ifall man inom familjen använder samma Apple-ID, ställa in e-post, säkerhetskopiering, synkronisering, föra över bilder till datorn, uppdatera enheten till senaste iOS, etc.

Men det behöver inte vara problem med just en Apple-produkt, utan kan även hjälpa till med andra saker. Det kan vara att installera trådlöst nätverk, virusprogram eller något som inte fungerar som det är tänkt.

Skicka ett mejl eller ring och beskriv ditt problem, så kommer vi överens om en kväll som passar för ett hembesök. Vi kanske löser det direkt över telefon. 😀

Jag utgår ifrån Kalmar/Färjestaden och gör hembesök kvällar och helger.

Kostnad för ett hembesök

Minidebitering för ett hembesök är 650 Kr för första timmen, därefter sker halvtimmes debitering med 325 Kr per påbörjad halvtimme.

Jag utgår från Kalmar och gör hembesök på Kalmar/Öland med omnejd. Milersättning tillkommer med 18,50/mil, ifall ni bor mer än 2 mil utanför Kalmar/Färjestaden.

Betalning sker via Bolagskraft AB, så man kan välja att betala via faktura, kontantfaktura eller med kort. Vid vanlig faktura tillkommer 50 Kr i faktureringsavgift. Priserna är inkl. moms.

RUT/RIT

Från och med 1 augusti 2016 inkluderas även IT-tjänster i hemmet i RUT-avdraget (även kallat RIT-avdrag)

Det innebär att du nu endast betalar 50% av kostnaden och Skatteverket debiteras för resterande. Du får dra av upp till 25 000 kronor även för IT-hjälp hemma.

Läs mer om vad som gäller vid avdrag vid IT-tjänster på www.skatteverket.se

Kontakt

Tel: 0708-32 32 32

E-post: kontakt@iphonesupport.nu